K
Khách

Hãy nhập câu hỏi của bạn vào đây, nếu là tài khoản VIP, bạn sẽ được ưu tiên trả lời.

8 tháng 3

trung tâm thể thao

8 tháng 3

ai tích cho mình thì mình tặng cion

9 tháng 3

was watching

9 tháng 3

Who makes really delicious sandwiches?

Bạn có thể dùng nhiều các từ khắc nữa nhé!

IV. Read the passage. Then answer the questions.Every year people in many countries learn English. Some of them are young children. Others are teenagers. Many are adults. Some learn at school. Others study by themselves. A few learn English just by hearing the language in films, on telivision, in the office or among their friends. Most people must work hard to learn English.Why do all these people learn English? It’s not difficult to anwer this question. Many boys and girls learn English at...
Đọc tiếp

IV. Read the passage. Then answer the questions.

Every year people in many countries learn English. Some of them are young children. Others are teenagers. Many are adults. Some learn at school. Others study by themselves. A few learn English just by hearing the language in films, on telivision, in the office or among their friends. Most people must work hard to learn English.

Why do all these people learn English? It’s not difficult to anwer this question. Many boys and girls learn English at school because it is one of their subjects. Many adults learn English because it is useful for their work. Teenagers often learn English for their higher studies because some of their books are in English

at the college or university. Other people learn English because they want to read newspapers or magezines in nglish.

1. According to the writer. English is learn by...............

A. young children B. adults C. teenagers D. all are correct

2. In the line 2 of the second part, the word “it” refers to..........

A.country B. young childen C.English D. question

3. Where do many boys and girls learn English?

A. at home B. at school C. in evening classe D. in the office

4. Why do adults learn English?

A. Because they want to see movies in English B. Because they need it for their job.

C. Because they are foced to learn it D. Because it’s not difficult to learn.

5. What of the following is NOT mentioned in the passge?

A. Children like reading English newspapers B. People in many countries learn English

C. English is one subject in school. D. Some books are written in English.

sigma hehe

2
8 tháng 3

1. According to the writer. English is learn by...............

A. young children B. adults C. teenagers D. all are correct

2. In the line 2 of the second part, the word “it” refers to..........

A.country B. young childen C.English D. question

3. Where do many boys and girls learn English?

A. at home B. at school C. in evening classe D. in the office

4. Why do adults learn English?

A. Because they want to see movies in English B. Because they need it for their job.

C. Because they are foced to learn it D. Because it’s not difficult to learn.

5. What of the following is NOT mentioned in the passge?

A. Children like reading English newspapers B. People in many countries learn English

C. English is one subject in school. D. Some books are written in English.

27 tháng 3

1 D

2 C

3 B

4 B

5 A

9 tháng 3

1. we/ this/ a change/ weekend/ camping/ don’t/ for/ why/ go/?

-> ......Why don't we go camping this weekend for a change?..............................................................................................

2. European / city / wonderful / is / old / with many cafes / a / Paris /.

-> .......Paris is a wonderful old European city with many cafes .....................................................................................................

3. her / is / small / years / she / old / and / age / for / eight/. -> ...........She is eight years old and small for her age..................................................

4. often / this / I / kind / don’t / of / very / eat / food /. -> ........I don't eat this kind of food very often.....................................................

5. Saturdays/ not/ to/ It/ on/ our/ we/ walk/ is/ there/ from/ often/house / the park / far/, so/ on/ very/.

-> ........It is not very far from our house to the park, so we often walk there on Saturdays.........................................................................................................................

27 tháng 3

1 Why don't we go camping for a change this weekend?

2 Paris is a wonderful old European city with many cafes 

3 She is eight years old and small for her age

4 I don't eat this kind of food very often

5 It is not very far from our house to the park so we often walk there on Saturdays

Hình như làA.don't thì phải

9 tháng 3

dịch:Có nhiều cách học hiệu quả, và mỗi phương pháp đều có những ưu điểm riêng. Một cách phổ biến là học qua hình ảnh, nơi mà mọi người tiếp thu thông tin tốt hơn qua việc nhìn thấy, chẳng hạn như qua biểu đồ, sơ đồ hoặc video. Phương pháp này phù hợp với những người dễ dàng tiếp nhận thông tin qua hình ảnh và sự hiểu biết không gian. Một phương pháp khác là học qua nghe, nơi người học tiếp thu thông tin bằng cách lắng nghe. Điều này có thể bao gồm các bài giảng, podcast hoặc thảo luận nhóm, giúp những người học tốt hơn qua âm thanh. Cuối cùng, học qua vận động là phương pháp học bằng cách làm, nơi các trải nghiệm thực hành như thí nghiệm, xây dựng mô hình hoặc luyện tập một kỹ năng mới rất quan trọng. Phương pháp này lý tưởng cho những người học tốt qua hoạt động thể chất và tham gia trực tiếp vào các nhiệm vụ. Mỗi phương pháp học này phù hợp với các phong cách học khác nhau và có thể kết hợp với nhau để nâng cao hiệu quả học tập.

Okay, I need to figure out how to explain the past simple form of the verb "speak" in Vietnamese. First, I remember that "speak" is a regular verb in English, so its past simple form should be "spoke". But how do I adapt that into Vietnamese? I think the user might be asking for the Vietnamese form, like "nói". Wait, no, the user provided the verb in English: "speak", so I need to give the Vietnamese equivalent.

Wait, maybe I'm overcomplicating. The user is asking for the past simple of "speak" in English, so it's "spoke". But they wrote "vi:" so maybe they want it in Vietnamese? Hmm, but in their message, they have the English word "speak", so perhaps I should just provide "spoke" as the past simple. But the way they wrote it is in English, so probably the answer is "spoke".

I'm a bit confused because the initial part is in English, but the instruction is in Vietnamese. Maybe I should just stick to the English past simple. Yeah, I think the correct answer is "spoke" for speak, so in Vietnamese, it would be "nói". Wait, no, the user wrote "speak" in the first line, so maybe they're asking for the Vietnamese past form, which is "nói" as the past of "nói". But I'm getting myself mixed up.

Alright, I should just confirm. The past simple of "speak" is "spoke", so in Vietnamese, the verb is "nói", so the past would be "nói". So putting it together, the answer is "spoke" for English, and "nói" or "đã nói" in Vietnamese. Wait, no, the user provided "speak", so they might be asking for the English past simple, which is "spoke". Therefore, the answer is "spoke". Yeah, that makes sense.

The past simple form of the verb "speak" is "spoke".

22 tháng 2

spoke nhé

6 tháng 3

Thanksgiving, celebrated on the fourth Thursday of November, is a special occasion to express gratitude for the harvest and blessings of the year. My family gathers around the table to share a feast featuring roasted turkey, stuffing, cranberry sauce, and pumpkin pie. We also take time to reflect on what we’re thankful for and enjoy games together. I cherish Thanksgiving because it strengthens our family bond and reminds us to appreciate the little things in life!

8 tháng 3

One of my favorite festivals is Tet, which is the Vietnamese Lunar New Year celebrated in late January or early February. During Tet, my family prepares special foods like sticky rice cakes and sweet treats. We also decorate our home with flowers and orange trees to invite good luck. On New Year's Eve, we gather to enjoy a big family meal, share gifts, and remember our ancestors. I really enjoy Tet because it brings joy and togetherness, marking a fresh start for everyone.

6 tháng 3

Đề 1

I

1 D

2 C

3 A

4 B

5 D

6 C

7 D

8 A

9 A

10 D

6 tháng 3

II

1 C

2 D

3 D

4 A

5 C

6 B